Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23nov/150

Maandag ………………alweer

Goed vanmorgen weer netjes op tijd uit mijn bed, jammer hoor was lekker warm en het weer is  vies, nat, koud en grijs met een vleug wind Goed we gaan vandaag rustig aan doen ws druk weekend.

Ik heb de artiesten uit het voorprogramma van Kenny B eens op YouTube opgezocht, vond er namelijk weinig aan maar kon ook weinig verstaan, het was slecht geluid in de zaal. Het gaat om Bolivar M'vulu en David and the Dutchmen en inderdaad op YouTube gevonden en dat klonk heel veel beter en mooie teksten, dus daar tijdje naar zitten luisteren. Ze deelden cd's uit aan het eind maar die heb ik niet ik zat natuurlijk apart vanwege rolstoel, maar goed dat hoort erbij, daar denken artiesten niet echt aan.
Kreeg van de aannemer vandaag een  briefje in de bus ze gaan beginnen met speeltuin....vandaag dus al week 48 tm week 50 dus men gaat vanaf 23-11 tm 11-12 over doen?
Twee doeltjes plaatsen, 3 dingen weghalen en stukje tegelen........ben erg benieuwd. In de avond is er nog niets gedaan.
De dag ging verder snel deed mijn dingen zoals huisje, dieren verzorgen, spelletje en prijsvragen. Lekker aardappels, spruitjes met tartaartje gemaakt en na het eten wat tv gekeken en zitten kletsen met Johannes die vandaag weer eens dagje in Amsterdam heeft gewerkt.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.