Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22nov/151

Dag lieve Stompey! (degu)

Vanmorgen sliepen we lekker uit tot half 11, dat beviel goed na de drukke dagen. Koffie en dan de dag beginnen en het eerste wat ik doe is kijken hoe het nu met Stompey is, we hadden toen we gingen slapen besloten maandag zo wie zo dierenarts te bellen om hem in te laten slapen, maar moeder natuur loste het zelf op. Vannacht is hij overleden, hij heeft mooi leven gehad en is best wel oud geworden ruim 8 jaar. Hij lag levenloos in zijn slaaphouding, dus  dat moeilijke besluit hoef ik niet meer te nemen, rust zacht kanjer. Stompey was super tam en altijd als we hem voer wilden geven sprong hij in de emmer om eerst zelf wat lekkers uit te zoeken  voordat we zijn bakje konden vullen......

Stompey

Dan gaan we eerst naar Sjoerd en Dien om hun pc en dergelijke op orde te brengen. We worden verwend met veel lekkers en pompoentaart en krijgen ook nog lekker stuk mee. Het is erg gezellig en ik verwen hun lieve Belle met een heerlijke kluif. Als alles klaar is gaan we weer naar huis. Het is koud buiten en het heeft gehageld, geregend gewoon vies weer en vannacht komt er vorst.

Thuis eerst koffie en dan maken de kooi van Stompey schoon, ontsmetten hem en richten hem in voor Kwik, de laatste van de drie degu broertjes die er nog is. Hij zit nu in de grote bak met veel stokken en vind het prima, ook deze is erg tam en wordt graag gekriebeld. Zijn oude koi een hele hoge vogelkooi helemaal schoon en opgeruimd in garage. Met deze koi maakt hij best wat troep en die tijd is nu voorbij.  Wel kaal nu zonder die grote hoge kooi. Het is een beste klus en nu ben ik moe en dus bestellen we wat eten want het is ook al weer 8 uur geweest. Huisje wel weer op orde nu. Wouter belt nog even en we kletsen even bij.  Zo nu bijna  9 uur en mijn lijft gilt moord en brand.......zo maar even douchen en dan bed in.

Wat ik nog niet schreef is dat ik vrijdag middag een mooie prijs won een gietijzeren braadpan  erg mooi blauw en ik kijk erna uit! Het was de tweede prijs en ik ben er erg blij mee.

 

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Graag zou ik weten bij welke winkel de braadpan vandaan komt 🙂


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.