Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21nov/150

Linda bedankt voor de gezelligheid!

Goed vanmorgen ging de wekker gewoon om half 9. Iedereens stond op en heeft goed geslapen, allemaal waren we erg moe en moesten nog even ons hoofd leeg maken voor we in slaap vielen.  Samen gezellig aan ontbijt met croissantjes met jam en echte oude kaas, vers sapje koffie en gezellig. Daarna nog wat zitten kletsen en dan tegen de middag gaat Linda weer naar huis, het was erg bijzonder om iemand die je zo lang al kent nu pas in het echt ziet en meteen met nacht, het klikte gewoon prima en het was super gezellig, bedankt daarvoor Linda. Johannes kreeg alvast een cadeautje voor zijn verjaardag en is er erg blij mee, het is een Siemens Gigaset huis telefoon voor zijn werk, zo kan hij altijd bellen en blijf ik bereikbaar, want bij de telefoon heb ik hem een eigen telefoonlijn gegeven.  Na dat die bezorgd is gaan we naar het oude centrum, waar het bomvol is en overal zie ik zwarte pieten, we parkeren afgelegen en staan even stil bij het zwarte pieten orkest, erg sfeervol. Dan even de action in want had een lijstje met spullen die ik nodig heb en daar het voordeligste zijn. Lianno had laten weten graag een surprise te willen maken voor sinterklaas onderling, prima dat doen w dus......ik heb een heel leuk idee en be er druk mee is best wat werk maar ik doe het met veel plezier, heb kerstmuziek aan daar wordt ik vrolijk en relaxed van....tja feestdagen brrr veel drukte maar die  sfeer ook al is die wereldwijd schijnheilig doet wel iets met me.  We kijken lekker wat tv opnames en nee wij hebben Ziggo dus hadden gewoon tv, gelukkig. De degu baart nu echt zorgen en ik denk dat ik maandag toch de dierenarts moet inschakelen en ook al zie je het aankomen en is hij voor zijn doen al heel oud het blijft een moeilijk iets, het beestje kan ook niet aangeven hoe die zich voelt, maar niet fijn is overduidelijk.  Johannes belt gezellig met zijn us om even bij te kletsen en ik doe mijn ding. Vandaag ook voor het eerst gaan tanken met de nieuwe auto morgen hebben we hem een mand en we zijn er erg blij mee, maar moesten nu wel dokken voor benzine ipv de tankpas  even te laten zien.  Verder niet veel meer gedaan, even wat rust nu morgen  bezoek,  dinsdag weer revalidatie  en woensdag infuus kortom een drukke week voor de boeg.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.