Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20nov/150

Ontmoeting Linda en concert Kenny B

Vanmorgen was Sjoerd er als eerste, heel gezellig weer en schone boel. De degu is ziek, hij is al oud en ik vrees dat hij zich er niet door heen trekt, we houden hem heel goed in de gaten en als ik mar even denk dat hij pijn heeft of teveel  moet vechten zal ik de dierenarts om hulp vragen, maar hoop dat het niet nodig.
Ik rommel wat op de pc, speel spelletje, doe een prijsvraag. Ik bereid alvast het meeste voor het eten voor. Na de lunch komt Linda, ik ken haar al 12 jaar alleen via internet en nu dus een ontmoeting, het is super gezellig en klikt goed. Het si erg gezellig. Ik maak het eten verder af en we eten lekker roerbak mie. Na het eten gaan we naar Underground, daar is het concert van Kenny B. Ik woon hier al zolang, sinds eind jaren 70 en nu ga ik voor het eerst hierheen. Het is goed toegankelijk en zelfs een super ruim, goed invaliden toilet, wel minpuntje is dat je in de rij moet staan bij de bar om een sleutel te krijgen, misschien handig als je weet dat er rolstoelen zijn hem los te doen.  Het is heel druk en een goed gevulde zaal, het voorprogramma vind ik niet erg leuk, maar Bolivar M'vulu is een Engelstalige Reggae/Urban zanger. Ik kan echt niet verstaan waar hij over zingt. Dan om 2200 uur eindelijk Kenny B, lekkere muziek en veel sfeer.  Kenny gebruikt een hele mooie quote, die me wel even aan denken zet..... "Inspreken zonder inzicht leidt tot uitspraken zonder uitzicht" - Kenny B- We hebben veel plezier en zitten VIP, naast een cameraman recht voor het podium, rustig plekje en perfect overzicht, ik in rolstoel en Linda krijgt een stoel. We hebben een heerlijke avond na het concert gaat Kenny het publiek in en komt speciaal even bij ons langs, erg leuk en hij praat met Linda die hem ook al veel langer kent en we gaan op de foto. Waarom ik dat doe eigenlijk geen idee ik heb dat zelden gedaan, ik vind het meestal ook niet fijn, maar nu dus wel gedaan. Dan weer terug naar huis en het is al laat dus we kletsen en drinken nog wat na en dan snel ieder naar bed, lekker slapen! Linda slaapt in de logeerkamer en we zijn allemaal erg moe. Ik ben die keiharde muziek echt niet gewend, mijn trilt nog helemaal, mij rolstoel trilde heel erg door alle bassen maar goed hoort erbij en is wel leuk voor een keer. Het was een topavond!

 

Bolivar M'vulu Kenny

 

 

 

 

 

 

Kenny B en ik

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.