Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19nov/150

Johannes heeft nieuwe lees (midden) bril

Vannacht heeft iedereen goed geslapen, ik ben wel even wakker geweest door onweer, regen en wind, maar kon gelukkig snel weer door slapen. Gezellig op tijd op allemaal, want Johannes moet gewoon werken en we drinken wel samen koffie. Spelen samen nog wat Hay Day en kletsen. Even wat eten voor Twil weer huiswaarts gaat, terug naar haar live poes die voor het eerst nacht alleen was.  Als Twil onderweg is doe ik de was, vaatwasser en ruim hier en daar op. Administratie en kijk wat de nieuwe zorgverzekering voorwaarden zijn voor komend jaar, allemaal prima  blijf toch war ik zit doe niet mee aan die overstap elke jaar om een paar euro te winnen, ik blijf lekker waar ik al jaren zit, net als telefoon, stroom ik doe niet aan overstappen. Twil is goed thuis gekomen lat ze weten en de poes helemaal tip top en niets  te merken dat ze alleen was, ja  super fijn dat de jonge meid dat kan een nachtje alleen. Het was erg gezellig en leuk  tot snel en bedankt Twil.
In de middag met Wouter even alles op rijtje gezet, bestuurlijk overleg over de telefoon, gezellig. Ook de mentor van Lianno gesproken en alles geregeld voor volgende bezoek.
Ik rommel verder in huis, mak eten en na het eten gaan we naar centrum even shoppen en nieuwe bril halen voor Johannes, een leesbril. Men  heeft er midden bril van gemaakt dus geen lees en geen monitor bril maar er tussenin, hij staat goed en moet even wennen.
Nog even wat tv en dan zo bed in..........

Voor alle slachtoffers van terrorisme.......een doorgeef lichtje voor vrede en rust en wederzijds respect!

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.