Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18nov/150

Dagje Orchideeën Hoeve

Vanmorgen lekker beetje later opgestaan, Johannes heeft een vrije dag. Twil komt e n tot die tijd  vermaken wij ons met koffie en lekker niets doen. Twil meld dat ze bij NS is en Johannes haalt haar even op. Als Twil er is drinken we koffie en kletsen wat, dan stappen we in de auto en gaan naar Luttelgeest, de Orchideeën Hoeve. Twil krijgt dit  nog voor haar verjaardag, ja dat was in mei al maar ja er  was even geen eerdere mogelijkheid.  Als we er zijn lunchen we eerst gezellig samen en dan een rondje, we genieten er weer volop van en Twil vindt het erg mooi opgebouwd en geniet van alles. De aapjes zijn dichtbij en vrolijk bezig, lekker ik vind ze erg schattig, de vlindertuin is  minder bevolkt, logisch denk ik tijd van het jaar. Eind van de middag keren we terug naar huis.

We kletsen en spelen spelletje, ik los nog kleinigheidje op voor Twil en die is blij en ik ook dat het lukte. Dan gaan we eten, lekker zelfgemaakte pompoensoep die Dien (vrouw Sjoerd) had gemaakt. Erbij lekker  stokbrood.  We kletsen over van alles en uiteraard ook de moeilijke zooi in de wereld en hebben een prima avond met  Hay Day in het middelpunt. Dan is het bedtijd......het was een hele leuke dag met van alles en nog wat en nu lekker slapen. Het waait wel erg, maar daar slaap ik vast wel doorheen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.