Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17nov/150

Stormachtig weer

Vanmorgen was Sjoerd er en dus samen koffie en schoon huisje Ondertussen was Johannes druk aan het werk. Ik rommelde wat op pc spelletje en prijsvragen. Nienke  gebeld en heerlijk zitten kletsen. Later ook Twil gebeld die komt morgen erg gezellig en zin in.  Het waait erg hard code geel weer....alweer en het regent pittig. Lekker voor de tuin en natuur. De vogels komen massaal in de voortuin vetbollen eten, ik vind dat echt erg geweldig........achtertuin is  bijna niets meer. Sinds Snuffie overleed zijn ook alle mussen vertrokken, blijkbaar aten ze dus daar  lekker mee met zijn voer en dat is er niet meer, wel bollen maar die willen ze (nog) niet.
In de avond zit ik voor de buis en kijk naar sessies van gemeenteraad. Dan is het genoeg ben ik moe en ga lekker douchen en slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.