Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14nov/150

Wakker worden in een wereld waar ik niet huis hoor

Wakker worden in een wereld waar ik niet huis hoor..........teveel haat, geweld, ellende, verdriet.en mensen leren niet van hun fouten.

Goed we zijn op tijd op en ik voel me niet erg prettig maar ok, leven gaat door .........en we beginnen met bestuur overleg tussen de besturen van Leefbaar Lelystad en de Partij voor Lelystad. Het is een volle boel 7 mensen en ook gezellig, koffie erbij en een zeer goed gesprek. Als we klaar zijn is de middag al begonnen. Wouter wij kletsen nog na en dan gaan we naar Intratuin en dat was bedoelt als afleiding maar ik vind het niet leuk meer daar volgende keer maar direct naar AlmeerPlant dat is namelijk leuker, groter en meer keus en vooral gezelliger. Thuis nog wat gerommeld en ook veel nieuws gekeken, moet ik eigenlijk niet doen, maar ja of ik het nu wel of niet volg he tis er en blijft er en ik kan de wereld niet veranderen, ik kan alleen zelf doen wat goed is in mijn ogen, sociaal zijn, medeleven tonen en hopen dat de mensen in het geheel ooit leren van ons verleden.
De rest van de dag doe ik weinig  en  ik ga vroeg mijn bed in...heb behoefte aan rust, mooie dromen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.