Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12nov/150

Gezellig met moeders

Vanmorgen op tijd op en nee met uit bed gaan gebruik ik de lift niet. Ik rommel in huis, doe at administratie maar mis de concentratie dus leeg de boel aan de kant, volgende week maar. Ik verzorg de dieren en de Degu knapt niet echt op en slaapt nog meer dan normaal en houdt zich erg stil, niest veel. Ik heb nieuwe vetbollen opgehangen, alweer gisteren ook al de vogels eten ze in een dag helemaal op en met entje en al...nou ja ik heb de indruk dat er iemand  zijn tuin vult met de vetbollen die ik ophang, maar ja het is niet anders. Dus weer nieuwe opgehangen en ik draai de camera eens kijken wat er gebeurt als ik niet kijk.  Na de lunch komt moeders, ze gaat paar weken naar Portugal en dus even bij kletsen en dan zien we elkaar pas weer  halverwege december. Ze probeert ok de benen lift en vindt het een mooi en handig systeem net als wij.  Zoals vele weten heb ik aardig wat spelconsoles vooral de oudere types, want het gaat veel te snel met nieuwe modellen om dat te kunnen ophoesten. Nu had ik ooit ook een Nintendo 64 met Mario Bros game en daar was ik al naar op zoek geweest, maar ik had hem uitgeleend en weet niet meer hoe of wat en nu bleek opeens dat hij  net als mijn PlayStation 1 met spellen bij moeders was. Vandaag kwam het terug helemaal blij en  de PS1 blijft nog even bij haar maar de spellen zijn hier en ik kan weer ouderwets gamen. Het zijn erg leuke spellen Crash Bandicat, Croc, Spyro, Rayman kortom behnedigheid en leuyk om te doen! Meteen mijn PlayStation 2 gepakt die heeft schermpje zet je dus zo neer en spelen maar....heerlijk  direct  paar uur bezig geweest, maar de  controller doet moeilijk en dus nieuwe besteld, zijn bijna niet te krijgen dus  wel mooi nu kan ik voorlopig weer door. Met moeders nog lekker aan de koffie gezeten over van alles en nog wat gesproken en daarna ging ze naar huis....een paar mooie weken in Portugal moeders geniet ervan! Gisteren geen chinees gegeten, maar nu wel zin in dus besteld en lekker gegeten samen. In de avond nog wat zitten spelen heerlijk.
Dan douchen en samen met Johannes diverse manieren de lift geprobeerd en dan ben ik erg moe....nog uurtje tv en dan echt bed in om te slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.