Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11nov/150

Sint Maarten

Vandaag druk, ik wilde naar een bijeenkomst met wethouders die  met bewoners in contact willen komen en praten over hun wijk, maar het is te veel ik heb ook infuus vandaag. De benenlift werkt handig, het is wel even wennen in combinatie met glijlaken en ik moet dus opletten dat ik niet achterover val tijdens het gebeuren, maar het werkt en ik kan dus nu helemaal alleen mijn bed in. Het begint wel op ziekenhuis te lijken al die snoeren, afstandsbedieningen, slangen maar dat is nou eenmaal niet anders hoort bij mijn leven. In de middag infuus en dat ging weer super, uiteraard wel weer uitslag en blaasjes nou ja blaasjes zijn het niet er zit geen vocht in  maar goed dat gaat ook weer snel weg. We eten lekker samen end an gaat hij weer weg en bellen wij met Lianno. Heel gezellig gesprek en je merkt dat hij nu echt ouder wordt, heel  mooi! Ook gesprekje met mentor  en nu wachten op gesprek met Lianno zijn voogd. Het is weer 11 november en dus Sint Maarten, we hebben een schaal  vol skittels en smarties en helaas door slecht weer denk ik, komen er maar 3 kinderen. Ik vind het altijd erg schattig die zingende kinderen.  De avond vliegt om en ik ga vroeg naar mijn bed ben erg moe....douchen en  zelf mijn bed in......voor iedereen een ding dat je gewoon doet, maar voor mij weer helemaal nieuw en ben er erg blij mee. Het zijn van die hele simpele dingen waar gezonden mensen nooit over nadenken en mensen zoals ik  juist zoveel tijd, energie  aan verliezen en vaak niet zelfstandig kunnen en als dat dan wel weer kan dan wort je echt intens blij!

12065812_1045020475532724_8538098933050935383_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.