Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10nov/150

Benenlift geplaatst

Sjoerd kwam en deed zijn ding, huisje schoon en samen even koffie gedronken. De verpleegkundige van CTB (Centrum Thuis Beademing) kwam langs met stagiaire  en las het apparaat uit, kort gesprek wat altijd weer hetzelfde is geldverspilling bij hun organisatie en hij zal het weer melden dat het me erg stoort al die tijd en geldverspilling. De uitslagen van de meting waren weer perfect en mijn saturatie was top 99% kortom niets te klagen en na een kleine 45 minuten gingen ze weg. Even online de boodschappen besteld  en in de middag kwam de meneer met de benenlift, erg spannend. Na plaatsing even proberen, pff wenen maar zal wel goed komen ik mag hem voorlopig even proberen vrijdag zal ik beslissen. Na het twee keer proberen ben ik doodop, normaal kan ik dan 8 uur blijven liggen en bijkomen  maar nu dus niet.
Verder de dagelijkse dingen  zoals dieren, prijsvragen, spelletje. Een van onze Degu's is ziek, niest en doet en hij is al oud voor zijn doen dus we zijn beetje bang dat het einde eraan komt. We houden hem goed in de gaten.
Het is dinsdag dus er is gemeenteraad, over de programmabegroting en die volg ik op de tv en daarna val ik letterlijk om van de slaap en dus hoog tijd om te gaan slapen.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.