Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9nov/150

De week weer begonnen

Vanmorgen vroeg eruit, echt een maandag koud, grijs, nat en harde wind. Na de koffie komt al snel Wouter tijd voor bestuur overleg Leefbaar Lelystad. Het is gezellig en we zijn duidelijk op een lijn en dus snel alles op papier en klaar voor vandaag. Als Wouter gaat dan maak ik snel broodje eet en dan is de taxi er op naar Amsterdam. Ik heb ergotherapie, volgende week laatste keer. Langzaam aan wordt duidelijk dat ik eigenlijk alles wel goed doe en goed heb opgelost met hulpmiddelen, de laatste dingen worden nu geregeld. Ik had de hoop veel te leren bij de revalidatie maar blijkbaar heb ik genoeg kennis. Jammer is alleen dat alleen kennis niet genoeg is, he tis pas macht  als je het op jezelf kunt toepassen. Mijn transfers zijn prima en kunnen niet beter, pijn zal blijven deels te bestrijden met pillen en de rest gewoon negeren en doorleven denk ik. Hoe dan ook de revalidatie loopt zo langzaam af en  zal denk ik voor eind van dit jaar stoppen.
Na therapie terug naar huis en samen eten gekookt en gegeten. Nog even wat tv aangezet, maar ik ben erg moe en lijf doet overal zeer  en heb morgen weer drukke dag dus  ik ga lekker op tijd plat.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.