Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6nov/150

Nieuw hulpmiddel benenlift testen.

Zo vanmorgen kwam Sjoerd, gezellig en mooi schoon huisje, dat vind ik altijd heel lekker, geniet ik van. de drie drukke dagen eisen hun tol, maar geen probleem ha dik wel verwacht, zeker na testdag Rotterdam die zijn altijd slopend.

Ik doe de dieren en rommel wat in his, tijd voor administratie en ook de was moet nu maar eens gedaan worden. Dan kunnen we samen in energie modes komend weekend.
Deze week veel gesprekken gehad ivm Lianno  met zijn mentor, voogd en dat kost ook weer energie, maar ik investeer graag energie in Lianno en hoop dat het positief resultaat oplevert, maar dat weet alleen de tijd. Het is altijd ingewikkeld met jeugdzorg zeker als je niet behoort tot de biologisch ouders, maar ok we  gaan rustig door.
Lianno belt nog even hij wil graag nieuw leesboek maar dan als e-book dus dat regelen we, hij  wil meer gaan lezen maar wel op tablet nou dat is mij best want leze is goed voor zijn taal ontwikkeling en als hij dat wel gaat doen op tablet dan mag dat  van mij.

Ik heb ook de knoop doorgehakt, en contact gezocht met leverancier benenlift en nee ik ga niet naar de gemeente toe voor bijdrage, dat kost me weken tijd, bergen energie en veel papierwerk.  Maar ik wil wel deze lift proberen zodat ik zonder hulp in en uit mijn bed kan komen, dus financiën nagelopen en het is haalbaar, want  ja dit soort zaken zijn erg kostbaar. Ze komen hem dinsdag  demonstreren end an mag ik hem een weekje proberen alvorens ik  besluit hem al dan niet aan te schaffen. Ik heb de kracht niet meer om mijn benen omhoog te tillen en met mijn arm helpen kost me nu langzaam mijn elleboog en dus hopen dat dit gaat werken, niets is voor mij belangrijker dan alles alleen te willen kunnen  doen, als er mensen zijn is er hulp als ik dat wil  mar de wens het zelf te kunnen blijft altijd groot. Hieronder filmpje van wat de lift doet en hoe die werkt. Later meer na dinsdag dus over dit nieuwe hulpmiddel.

In de avond rustig tv en vroeg op bed, zoals elke avond al voor 10 uur lag ik plat en nu twee dagen niets, uitslapen, filmpjes kijken en series inhalen en daar heb ik wel zin in en behoefte aan.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.