Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4nov/150

Rustig doorgaan

Vandaag na alles drukte lukt het me echt niet om rond half 8 uit bed te komen en het wordt half 11.  Maar goed wel logisch na alle drukte. Aan de koffie en meteen gesprek met Wouter. Vandaag niet veel gepland en ik rommel wat aan draai wat was en vouw het en ruim het op. Uiteindelijk had ik nog drie wassen te doen, liep wat achter en nu dus helemaal bij. Ik doe online de boodschappen, moet ook gebeuren. Ik heb gesprek met voogd Lianno van BJZ. Mijn broertje komt nog even langs om een mooie vis te brengen die niet meer in zijn bak kan, netbotia en die komt dus in onze bak wonen. We kletsen even en dan gaat hij weer,  want ik moet nog veel doen. Ik werk de site van Leefbaar Lelystad bij, want dat is mijn taak webmaster van site, sociaal media en secretaris.  De dag vliegt om en dan op FB zie ik dat Kenny B komt in de Underground. Linda ken ik al 12 jar op internet via fb en forum en zij is gek op Kenny B en net als ik heeft ze beperkingen en we besluiten dat we samen gaan, ik vraag Underground of er rolstoel plekken zijn en die zijn er. Ik heb de kaartjes al besteld en in huis. Linda en ik gaan elkaar voor het eerst zien dan, ze komt hierheen om eerst even kennis te maken, eten samen en rusten van reis hierheen en dan gaan we samen naar Underground. Erna blijft ze slapen en vrijdag gaat ze dan weer naar huis. Spannend allemaal  maar we hebben er erg veel zin in. Aftellen dus naar 20 november. Ik heb Kenny B  bij koffietijd gezien, lijkt me leuke man en verder ken ik hem niet zo en zijn muziek is vrolijk  want die heb ik  door Linda wel geluisterd, maar hoe dan ook wordt vast zeer leuke avond.  In de avond samen eten gemaakt en toen was ik echt op en ik lag al om 21.00 uur plat.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.