Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3nov/150

Middag Reade en goed nieuws Leefbaar Lelystad

Vanmorgen weer vroeg op en Sjoerd komt, gezellig en schoon huisje. Ik doe wat administratie en als Sjoerd klaar is moet ik ook bijna weg. De taxi komt ne ik ga naar Amsterdam ook vandaag weer volop mist en veel problemen door ongelukken bij Amsterdam, maar doordat wij er eerder af gaan rijden we zo in een keer door. IK ben dus lekker vroeg en ga voor de deur in de zon zitten mensen kijken, want geloof het of niet op de Overtoom gebeurt altijd wel wat. Vandaag werd er iemand afgehezen door de brandweer, zodat die persoon van twee hoog i de ambulance kwam op weg naar ziekenhuis. Ongelofelijk mooi om te zien hoe makkelijk de brandweer dat doet....en de andere kant wat ben ik blij dat ik op begane vloer woon met hoogtevrees is dit niet grappig. Maar goed ls ze de persoon bijna beneden hebben schiet er een dame met fiets onderdoor......iedereen die staat te kijken schrikt van de dame en dan draait ze zich om en krijgen de hulpverleners toch een plat Amsterdamse scheldpartij over zich heen en men gaat onvermoeid door met hun werk en negeren de dame volledig. Slim maar de mensen om me heen zeggen dan ook nog ach ze zijn wel wat gewend. Ze zijn wel wat gewend? Nou sorry  hoor dit is niet normaal gedrag als er brandweer, politie en  ambulance staan met lampen aan dan wacht je of je fiets om je gaat er niet tussendoor of zoals nu onderdoor en ik vind dit respectloos en eker haar scheldpartij erna........denk toch eens na en de mensen kijken me verbaasd aan maar dat boeit me niet het is niet normaal punt uit. Deze mensen zijn er voor ons en als je daar zelf ligt meters boven de vloer  wil je ook niet zon  situatie meemaken. Dan ben ik er ook meteen klaar mee, mensen die dit gewoon vinden pff ik draai me om en verplaats me naar de rustige binnentuin.  Dan heb ik fysio  en gevolgd door ergo. Beide gaan goed en nog paar afspraken en dan zij de doelen wel behaald, ik doe het dus eigenlijk best goed en veel meer of beter lukt gewoon niet. Maatschappelijk werk en psycholoog gesproken en dat is nu klaar en afgerond. Dan is het tijd om naar huis te gaan. Taxi mooi op tijd en ik ben precies op tijd thuis 18.45 uur. Ik had alles voor avondeten al klaar gezet bloemkool, aardappels en vlees. Johannes heeft het aangezet en afgemaakt en dus kan ik direct eten en klaar gaan zitten voor de gemeenteraad, programmabegroting 2014-2019. Voordat de vergadering begint meld onze fractievoorzitter dat de Partij voor Lelystad met hun 3 raadsleden overgaat in Leefbaar Lelystad. Van een kleine lokale partij met 2 raadsleden is het nu opeens een grote partij met 5 raadsleden, net zo groot als de grootste partij in Lelystad de VVD. Samen sterk en we gaan met zijn alle onze idealen proberen waar te maken, suc6 allemaal. Ik bel nog even met Wouter en dan ga ik snel douchen en bed in....compleet op erg drukke dagen voor mij.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.