Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1nov/150

Veel mist en Lianno

Vanmorgen erg vroeg op en het is echt heel mistig dus we gaan op tijd rijden, half 9. Het is echt minder dan 100 meter zicht en sommige stukken nog minder. Het is de eerste echt lange rit dus genieten van de auto. We zijn er mooi op tijd en Lianno vindt de auto geweldig, we roken niet meer in de auto dus stap ik daar nu wel uit, kan ook want deze is hoog en lukt prima en we roken even peukje en gaan dan op weg naar Lelystad. Bij hun is er zon en helemaal geen mist. Thuis lekker lunch en kletsen, spelletje doen. Ik maak zuurkool schotel uit de oven en doe alvast het voorwerk, terwijl Lianno lekke rop mijn pc spelletje doet. Moeders komt langs en dat is ook gezellig en Lianno vindt dat leuk.  Ook Wouter en Aranka komen even langs om wat op te halen en Lianno laat Aranka alle dieren zien, aaien en heel gezellig. Nienke belde ook nog even ivm de verjaardag van Lisa aanstaande zaterdag, maar ik zeg af doe wel mee met cadeau, maar het is even teveel met alles wat ik nu doe deze en afgelopen week. De dag vliegt om en ik had nog blaadjes willen vegen, maar helaas volgende keer. Dan eten en we kijken nog wat afleveringen How its made, erg interessant. Het is weer erg mistig dus we gaan op tijd rijden, nu nog minder zicht dan vanmorgen, brrrr vind het maar niets en zeker niet als andere gewoon als idioten 120-130 op 100 weg je inhalen, maar goed dat soort gekken blijven er helaas hopelijk nemen ze niemand mee als het wel mis gaat.  Op de groep even staan praten en overleggen met de mentor van Lianno en uiteraard een peukje en dan gaan we naar huis. Lianno heeft de groter tijger knuffel meegenomen en die vinden ze daar allemaal stoer. Thuis weer even gebeld met Wouter, gezellig hoor e dan koffie en nog wat tv en op tijd naar bed, morgen testdag Rotterdam. Het is een drukke twee weken eens kijken of ik dit volhou......nou ja het is simpel we doen het gewoon en zien dan wel.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.