Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31okt/150

Open dag Radio Lelystad

Vandaag op tijd op want de nieuwe magnetron komt en hij is erg mooi, wel weer even wennen hoe het werkt maar dat lijkt me normaal. Daarna gaan we naar de open dag van Radio Lelystad, ze zitten nu in het gebouw bij Omroep Flevoland, erg mooie studio. Het is erg druk en de studio is vol, de ruimte er naast ook en wij staan in de hal. Leuk zoveel mensen die geïnteresseerd zijn. Dan schijnt de zon ook nog en heerlijk in de zon zitten roken, mooi weer voor de laatste dag in oktober. Dampsy komt langs na wat heen en weer gebeld te hebben, hij wil zijn tafel maar heeft geen vervoer dus  bieden we aan met onze auto het te doen. Hij komt hierheen met de fiets en samen laden ze auto in tafel erin, drie dozen spullen en onze oude magnetron die wil hij proberen op te lappen. Blij met de grote auto gaat er met gemak in. Iedereen weer blij Dampsy omdat hij zijn spullen heeft en ik heb weer ruimte. In de avond veel met Wouter gebeld veel te bespreken. Nog wat tv en dan maar naar bed, want morgen is het weer Lianno dag en dus ook weer vroeg op.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.