Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30okt/150

Wintertijd dus vogels voeren!

Vanmorgen een keer uurtje later opgestaan, was erg moe dus pas rond 9 uur eruit. Koffie en Sjoerd kwam ook later door omstandigheden dus gezellig samen toch aan de koffie gezeten. Op mijn verzoek heeft Sjoerd alle achter gebleven takken van de bomen snoei opgeruimd uit de speeltuin en in onze groenbak gedaan, alles weer netjes.  Dieren verzorgd, spelletje gedaan en prijsvragen. Ook zitten lezen in de monitor over discriminatie...best wel schrikbarend deze cijfers...had wel iets verwacht maar niet dit.

Goed een flink baal moment. Op 27 november 2012 kocht ik een mooie Samsung magnetron, met heteluchtoven, gril en stoomfunctie. Heerlijk apparaat werkt met sensors en veel voorgeprogrammeerd. Kortom handig snel en veelzijdig. Tot afgelopen week de melding E32 verscheen en hij bleef maar piepen...storing van alles gedaan maar niet hielp, ik moet hem terug sturen voor reparatie want wat blijft de weegsensor is stuk. Toen koste die zo'n 400 euro dus best heel veel geld en nu ben ik ongeveer 150-200 euro kwijt, verzendkosten, onderzoekkosten en reparatiekosten en kan ook duurder worden. Lekker de garantie verliep na 2 jaar en dus net te laat maar jeetje wie verwacht nou dat die binnen 3 jaar stuk gaat? Ik gebruik hem dagelijks bij eten maken en andere zaken, moet die toch kunnen hebben. Ik vind de reparatie erg duur en zeker omdat er nog andere sensoren inzitten en ik vrees als de een dan heel is de volgende straks ook stopt kortom ben er klaar mee. Goed mooi klaar mee en dus maar een andere besteld ander merk, zonder sensoren of andere gevoelige techniek als Samsung fan baal ik behoorlijk dat er echt geen coulance is, maar prima nooit meer Samsung als het om dit soort zaken gaat nu over naar LG.

Van de week heb ik spullen besteld ivm wintertijd dus vogels voeren, heerlijke spullen en een 2 mooie nieuwe houders voor bollen, Esschert Design Voederhanger.
Mezenbollen 100 stuks Premium en Mezenbol met noten 16 x 6 stuks, kortom de voertuin is weer open komend weekend! Ik kijk er na uit alle vogels die weer gezellig in de tuin komen eten.
Met deze voorraad kom ik vast een heel eind! Vandaag de twee voerders- elke 4 bollen-  in de voortuin gezet en de zelfgemaakte naar achtertuin en hierin 6 bollen. Staat erg leuk en de mussen, meesjes, vinken kunnen weer komen eten.

In de middag kwam een van onze buren no geven langs over speltuin met handtekening en ze liet weten het erg leuk te vinden en haar kinderen zijn ook blij, het is erg leuk dit soort reacties en van de 40  huizen hebben er inmiddels 26 getekend blijf er trots op. Daarna samen eten gemaakt heerlijk witlof met kaassaus en tartaartje. Johannes belde gezellig met zijn zus terwijl ik mijn soap even keek. Nog wat zitten praten en nu gaan we lekker douchen en bedje in...op naar een zonnig weekend!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.