Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28okt/150

Infuus en trainen

Vandaag wederom vroeg op en ik doe mijn dagelijkse dingen, dieren, wasje, wat in huis, prijsvragen en spelletje. Dan lunchen en infuus. Tijdens infuus praat ik even bij met Jack onze fractievoorzitter. Ook praat ik bij met de mentor van Lianno. Het gaat vlotjes, gelukkig. Na infuus eten we gezamenlijk. Lekker chinees.  Wouter belt dan en ook met hem even bij kletsen. Dan met Lianno bellen en we kletsen zo een uur vol..........daarna nog een keer met zijn mentor. Tot slot bel ik nog even gezellig mijn moeder en dan is het mooi geweest. Wat een bel dag. Ik heb de mobiliteit trainer binnen en Johannes zet hem in elkaar en ik probeer hem direct uitgebreid uit, alleen armen e dat gaat goed, beetje teveel in een keer maar dat geeft niet morgen weer e dan wat korter. Mijn benen doe ik ook morgen nu genoeg gedaan.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.