Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27okt/150

Leuke prijzen gewonnen

Vandaag kwam Sjoerd dus eerst gezamenlijk aan de koffie en daarna huisje schoon. Dieren verzorgd en de was gedaan. Ik had geen afspraken dus lekker relaxed bezig geweest met spelletjes, prijsvragen. Ik heb even gebeld met Twil dat was ook gezellig en we hebben een datum geprikt dat we haar meenemen naar de Orchideeën Hoeve, dit was nog voor haar verjaardag. Ik bel ook nog heel even met Wouter en we kletsen elkaar weer bij. De post brengt doos met levend voer reptielen dus  ik maak de bakken schoon en nu kunnen de krekels daar weer twee weken in zitten tot ze voer worden. Bij de kikkers ligt weer kikkerdril, erg leuk. Voor het avondeten maak ik stoofpotje, heerlijk maar dat moet natuurlijk lang op vuur staan dus begin al vroeg ermee.  Ik kreeg vandaag twee winmails met leuke prijzen een cd box en leuk kookboek, dus weer iets om naar uit te kijken. Verder weinig nieuws vandaag morgen weer infuus en dus op tijd mijn mandje in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.