Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26okt/150

Wat een heerlijk weer voor de tijd van het jaar

Vanmorgen wederom netjes op tijd eruit, voor mij is dat half 8  en ik ben er trots op dat het nog steeds lukt. In de ochtend wat aan huisje, was, dieren gedaan en uiteraard spelletje, en op internet rondgehangen. Dan de boodschappen besteld en mazzel ze kunnen vandaag al leveren en daar ben ik blij om dan eten we morgen stoofpotje heb er nu al zin in! Dan is het tijd voor broodje en de taxi komt ook  rond de lunch, ik ga lekker vroeg al buiten klaar zitten in het zonnetje, heerlijk! Dan naar Amsterdam zonder combi dus lekker snel daar, ben wat vroeg dus ook hier weer heerlijk buiten zitten wachten en mensen kijken op de drukke Overtoom.  Dan maatschappelijk werk goed gesprek en ik heb erg veel zelf kennis en dien alleen nog te leren het toe te passen, kennis is macht als je he top jezelf kunt toepassen. Dat is alleen nog niet zo simpel, maar we doen ons best. Hierna even koffie gehaald en toen fysio. De score van de test zijn er duidelijk is ook hier dat ik grote problemen heb met romp en stabiliteit maar of er nog wat aan te doen is  betwijfelt men, want wat ik kan doen doe ik dus al, ook hier krijg ik te horen dat ze echt bijzonder vinden dat ik nog rechtop kan staan, waggelen (lopen) nou dat hoor ik wel vaker en we gaan er mee door tot het echt niet meer kan. Ze kunnen nog wel helpen de doorstroming armen en benen te verbeteren. Ik doe dat door te trainen op mobiliteitstrainers voor armen en benen met elektrische ondersteuning en ik vraag dan ook direct of dat niet gewoon thuis zou kunnen. Scheelt hoop reizen, geld en  tijd van fysio, want die staat erbij is natuurlijk gezellig maar wel zonde als er mensen zijn die echt begeleiding nodig hebben en dienen te wachten. Daarnaast is reizen energie verspilling en  kost he took onnodig geld voor mijn zorgverzekering.  Dus toen ik thuis kwam gaan zoeken en geslaagd......ik heb een mobiliteit trainer besteld en die komt nog deze week.

Elektrische fietstrainer Fysic FW-18 
- Elektrische fietstrainer verbetert de spierkracht en bloedsomloop
- Ideaal voor revalidatie
- 5 Voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's
- Instelbare snelheidsregeling (12 standen)
- Timer (instelbaar van 1 t/m 15 minuten)
- Weergave van snelheid, resterende tijd, afstand en verbruikte calorieën
- Afneembaar display met flexibel krulsnoer
- Met straps op de pedalen

Hiermee kan ik hetzelfde thuis doen wat ik nu dus bij fysio nog doe. Heeft programma's en ook zelfstandig iets doen dus ben erg benieuwd, want het zou veel schelen als de doorbloeding beter is in armen denk bv aan mijn infuus en het prikken. Goed het is inmiddels dik etenstijd en ik maak lekker boerenkool, heerlijk. In de avond kijk ik wat tv en rommel nog wat op pc en dan lekker nu douchen en bed in. Morgen even niets alleen Sjoerd en verder hoef ik nergens heen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.