Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25okt/150

Heerlijk weer en buurtvoorlichter spelen

Vandaag uitgeslapen en we hadden lekker uurtje extra dus klokje rond. Dat was erg goed en lekker en goed geslapen.  Samen aan de koffie en dieren verzorgen. Broodje eten end an is het tijd om buurtvoorlichter te spelen. Ik heb nog even briefje gemaakt voor de buren die er eventueel niet zijn dat ze het formulier kunnen inleveren tot 1 november en dan haal ik buurvrouw Olga op.  De mevrouw uit de werkgroep gaat de eengezinswoningen doen en wij de lage bungalows. Het is heerlijk weer en de zon schijnt en eh tis druk in de speeltuin. Veel buren zijn thuis en we krijgen leuke gesprekken en reacties, ook bieden een aantal buren spontaan aan te helpen als dat nodig is met onderhoud. We hobbelen van woning naar woning en komen onderweg de mevrouw van werkgroep tegen, maar die is er klaar mee, verbaasd kijken we naar elkaar want dit was toch afgesproken, nou ja  het zal wel en dus besluiten we ook het deel van har maar meteen te doen. Zal wel misverstand zijn, maar ja als iemand wegloopt ga ik er niet achteraan rijden hoor. Dus we zijn bij alle 40 woningen geweest en 3 uur later zijn we klaar en hebben we al 21 handtekeningen, ik hoop dat de mensen die er niet waren nog reageren via het formulier, maar in principe is er meerderheid en kunnen we dat volgende week de gemeente mededelen en kan men gaan beginne met de verbouwing speeltuin.  Het wordt leuk de glijbaan, 1 draaimolen en wip kip gaan weg en  we krijgen doeltjes, 1 draaimolen die blijft,  boomstronkjes om op te zitten of klimmen, hinkelbaan en knikkerpotjes. Zie de tekening hieronder  om te vergroten klik erop.Speeltuin

Thuis gekomen heeft Johannes de reptielenbakken schoongemaakt, de klokken allemaal goed gezet, tuin geveegd en nog wat klusjes. Dan maken we samen gezellig eten en an het eten ga ik douchen, even bijkomen. Twil belt nog heel even en dan kijken we een serie en nu mooi op tijd het bed in, morgen weer Reade Amsterdam. Ik hoor net wel nog op weer bericht dat het hele week zonnig zal zijn en dinsdag zelfs 18-20 graden kan worden heerlijk zulke herfstdagen!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.