Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24okt/150

Auto rijd heerlijk

Vanmorgen beetje uitgeslapen want daar had ik zeker behoefte aan. Na het ontbijt wat eerder een brunch was zijn we met de nieuwe auto de moeders gaan ophalen. Als dank dat zij on  hebben weggebracht naar Almere om de auto op te halen namen we hun mee naar de Orchideeën hoeve. Ook zij vinden hem heerlijk rijden en zitten, ruim, comfortabel en gewoon fijn. We willen hem rookvrij gaan proberen te houden dus ook fris.  Eenmaal bij de Orchideeën hoeve is het druk alles staat vol en zelfs het grasveld wordt gebruikt als parkeerplaats, super leuk om te zien dat het zo populair wordt. De verkeersbegeleider zegt dat het nog nooit zo druk was. We gaan naar binnen aan de koffie en besluiten na een uurtje gezellig te hebben gezeten nog een drankje te nemen en niet de tuinen in te gaan, veel te vol en druk voor ons. Het is hier op terras lekker rustig en gezellig, we kletsen en hebben veel lol samen en dat is ook meer dan genoeg voor uitje vinden wij nu.  Dan weer de moeders thuis afzetten thuis na de gezellige middag en eenmaal thuis erg blij met de auto zit goed en ik kom er goed in en uit, nu de stoel is afgesteld.  Lianno belt hij is 3 dagen op kamp geweest en vond dat erg super en we kletsen over van alles en nog wat. Dan maken we samen wat te eten en kijken wat tv. Ik rommel nog even op pc en ben erg moe en vannacht gaat de klok achteruit dus uur extra en ik ga nu zorgen dat ik er du som 11 uur in lig dan kan ik heerlijk klokje rond slapen en mijn lijf laten herstellen van alles.  Morgen nieuwe dag in wintertijd en nieuwe kansen en nog 8 maanden en dan is het al weer zomer!

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.