Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23okt/150

Vrijdag bijna weekend!

Vanmorgen vroeg op en Sjoerd kwam uiteraard de nieuwe auto bekeken, koffie gedronken en uiteraard schoon huisje. Ondertussen dieren verzorgd en wat gerommeld in huis. De verpleegkundige kwam de spullen halen van de nachtmeting, die prima was gegaan. Tegen de lunch even samen gegeten en dan was het weer tijd om naar Amsterdam af te reizen voor fysiotherapie. Gekeken wat ik wel of niet kon en stukje gelopen en vanuit de rolstoel met armen heel stuk gefietst, dat is wel grappig om te doen.  Daarna weer met de taxi terug naar huis. De dag vloog om en in de avond lekker voor de buis en we plannen een leuke rit om de nieuwe auto uit te testen morgen. Ik heb erg veel gedaan en ben op zoek naar grenzen, nou die heb ik nu gevonden dus ik duik er vroeg in.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.