Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22okt/150

Leuke dag en eindelijk nieuwe auto!

Vanmorgen lekker op tijd  op, niet zo'n goede nacht gehad maar ok dat went dus echt. Ik schrijf een blog  over tegenlicht en dat is best ingewikkeld gezien het beladen onderwerp, vluchtelingen. Dan gaat de telefoon  en dat is tante Cockey en ze wil op de koffie komen, even op en neer vanuit Amstelveen, echt te gek en doen we. Ik rommel nog wat door en dan is ze er al gezellig ze heeft een hele mooie herfstkrans meegenomen. 

Ik maak lekkere broodjes voor lunch, drinken samen koffie en kletsen. Ondertussen komt de verpleegkundige apparatuur plaatsen voor een nachtmeting. Ook komt mijn gewonnen pakket van Honig binnen, erg mooi. Ik kreeg ook nieuwe schema revalidatie volgende week maar 1 dag. Het was erg gezellig met  Cockey en eind van de middag gaat ze weer weg, na een heerlijke middag. Bedankt Cockey voor dit gezellige bezoek. Als ze weg is komt er ambtenaar spullen brengen zodat buurvrouw Olga en ik samen een soort buurtvoorlichter kunnen zijn ivm speeltuin, we gaan de buren hun mening vragen  over de nieuwe uitgedachte speeltuin.  Dan komen moeders en Loes binnen met een koffer,  die koffer is van moeders maar ze weet de code niet ik ga kijken of ik hem openen en de code achterhalen door gewoon weg alle codes te gaan proberen, maar dat komt wel we gaan nu eerst naar Almere. Loes rijd met haar Fiat Panda ons naar Almere zodat wij onze nieuwe auto op kunnen halen, bij ontvangst lekker koffie en uitleg. Dan gaat we hem onder het doek vandaan halen en krijgt Johannes nog uitleg in de auto, ik ga buiten met de moeders wachten en een sigaret roken. Dan komt de auto naar buiten en is hij van ons...TROTS hij is mooi, groot en de kleur echt geweldig. Ik stap in  end at gaat stukken makkelijker dan in de BMW zit heerlijk en hoog op de weg,  zoveel uitzicht door de voorruit gewoon heerlijk! Thuis stap ik vrij snel eruit, hij is erg hoog en ik zal later de stoel perfect instellen nu  is het donker. De moeders rijden samen naar ons huis en daar drinken we koffie en probeer ik alvast paar codes en opeens plop jawel cool open code snel opschrijven en moeders blij en neemt de koffer direct weer mee als ze naar huis. Dat het me zou lukken was ik van overtuigt is kwestie van gewoon alles proberen in logische volgorde maar dat het zo snel raak was had ik niet verwacht, maar cool . Johannes gaat nog even in de auto zitten  de boel leren verkennen en herkennen terwijl ik met Wouter bij praat en klets, erg gezellig en vooral nuttig. Dan is het mooi geweest ik ben moe, heb nacht meting en ga douchen moet nodig bed in anders kan ik geen meting van 8 uur doen. Tot slot nog wat foto's  van onze nieuwe auto

1-2. onder het doek in garage
3. Johannes zit er voor het eerst in
4. Voor de deur waar hij hoort!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.