Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20okt/150

Een pc is leuk als het werkt!

Zoals altijd op dinsdag beginnen we met koffie en Sjoerd. Huisje daarna schoon. De pc van Johannes is ingestort pfff windows 10 wil niet meer dus herstel en dan doet hij helemaal niets meer. Aan het eind van de avond doet alles het weer  maar dan wel opnieuw moeten instaleren en alles dus weg balen als techniek je in de steek laat. Ondertussen komt de AH boodschappen  bezorgen en kunnen we weer even vooruit. Ik doe mijn dagelijkse dingen, maar voel me slap, ben wat verkouden en heb vooral spier en hoofdpijn, zal wel weer door griepprik komen. Ik doe dus weinig en houdt me rustig. De discussies over asielzoekers  gaat maar door, zeker nu er op twee locaties in Lelystad noodopvang komt met 325 en 225  mensen. Ik vind het prima en laat discussieer rustig mee en kijk uit naar woensdagavond dat  is Tegenlicht Meet Up Lelystad: Gimme Shelter in Lelystad.  De reacties zijn niet prettig  zowel van voor als tegenstanders.......tegenstanders zijn aanvallend en voorstanders beledigend, erg jammer dat het zo moet wan tik zie tegenstanders echt niet als racisten en ook niet als tokkie volk en de termen vliegen over je scherm. Ik blijf netjes want heb geen behoefte om andere om hun mening onderuit te halen of naar beneden te halen er zijn zoveel  argumenten die je kan aan kaarten aan beide zijde en elk met een grote kern van waarheid. Angst speelt grote rol en ik wijt dat aan het feit dat er te weinig informatie wordt gegeven en de regie deels ontbreekt er is veel informatie te vinden maar je moet goed zoeken. Angst moet je niet bestrijden met schelden, beledigingen, bedreigingen maar met  duidelijkheid denk ik dan maar. Daarnaast zijn er ook angsten die ik deel en daar kan ik alleen van zeggen de toekomst zal uitwijzen of die terecht zijn of niet.  In de avond nog wat tv en dan snel bed in, druk weekje en ik voel me erg grieperig maar normaal is dat met een dag of 2 na griepprik wel over.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.