Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19okt/150

Dag mooie BMW

Vanmorgen op tijd op, het lukt me aardig om rond half 8 op te staan en daar ben ik wel trots op, het zijn dan lange dagen maar ik hoop dat ik vanzelf eerder ga slapen. Alhoewel alle goede actualiteiten programma's die ik graag kijk meestal erg laat zijn.  Maar voorlopig gaat het wel  redelijk goed.  In de ochtend doe ik mijn dingen zoals dieren verzorgen, spelletje, prijsvragen en nieuws lezen, administratie.
Half 12 komt de taxi op naar Reade Amsterdam, week 2 dag 1. Vandaag ergotherapie en logopedie met diëtist. Bij ergo gesproken over hulpmiddelen en andere manieren, dagindeling en dat soort dingen en volgende keer gaan we zaken oefenen en zal ik dienen te laten zien hoe ik dingen doe. Logopedie heb ik niet nodig dat bleek al snel en wist ik ook wel. Diëtist was ook eenmalig we hebben mijn gewicht besproken, eetgedrag en tips gekregen over hoe ik nog iets meer ka doen maar veel meer kan niet het feit is heel simpel zegt ze je eet bewust en goed, daar waar het fout gaat weet ik het maar moet ik zelf doen (eetbuien)  en verder is het probleem toch te weinig beweging. Tja ik doe wat ik kan ik maak korte extra loopjes als het lukt maar mijn lichaam wil gewoon niet veel meer aan bewegen doen. Ik moet wel opletten dat ik nu niet te weinig ga eten en dus te weinig  calorieën binnen krijg, een 1200-1500 per dag inclusief drinken en daar kom ik merendeel niet aan. Ik ga het nu voor mezelf eens bijhouden  en dan een gemiddelde bereken  van dag i een tijdsperiode van maand. Daarna tijd om naar huis te gaan en vrijdag weer fysio.
Thuis gekomen is de auto weg, Sjoerd en Johannes hebben die in de middag weggebracht en dus alle ruimte voor mij nu even op de oprijlaan LOL. We eten wat en dan gaan we nog wat kletsen en als ik mijn mail lees zie ik dat we ons kentekenen hebben ontvangen, spannend hoor nieuwe auto. Altijd hadden we lease auto en nu een eigen auto is toch anders. Samen sluiten we direct een goede verzekering af en nu si het alleen afwachten tot donderdag. Nog wat tv en dan lekker bed in ben nu echt wel moe.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.