Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17okt/150

Leuke en dubbele zaterdag

Vanmorgen lekker tot een uur of 10 op bed gelegen en toen ging de telefoon. We waren wakker maar er nog niet uit en het was mijn nichtje Petra, ze wilde langs komen en dat mocht, graag zelfs. Dus eruit aan de koffie en daar was ze gezellig zitten kletsen en aan de thee en koffie. Lunch was ook erg smakelijk namelijk een pizza burger.

Daarna ging ze weer terug naar haar moeder, het was gezellig en tot de volgende keer. Ik begon mijn mail te oden, spelletje en wat prijsvragen. Ondertussen was Johannes bezig de auto schoon te maken en leeg te halen.

Een internetvriendin die het zwaar heeft omdat ze nu hersteld van zware operatie en tijdens dit herstel ook te horen kreeg dat ze acute MS heeft kwam moeilijk te zitten en belde, toen haar voicemail hoorde heb ik direct gebeld, want even praten kan helpen en ze was blij dat ik belde en ze kon haar verhaal kwijt en ik gaf haar tips en handreikingen om dingen aan te pakken. Lieve Linda je bent sterk  en dat wordt ook van je verwacht maar pas goed op jezelf en alles komt wel goed, tenminste zo goed als het dan kan zijn met je ziekte.
Terwijl ik met haar belde ging Johannes Snuffie verzorgen en tot onze schrik was die overleden, gisteren hupte ze nog en nu lag ze daar levenloos in haar hok. Ik moest het gesprek met Linda dus kort houden en voor Snuffie gaan zorgen. Ze heeft mooi leven gehad en een mooie leeftijd gehaald en het is goed zo. Morgen haar hok maar leeghalen en opruimen.

We waren net klaar bij Snuffie en toen kwam Camiel, heel gezellig  samen eten uitgezocht en besteld en toen heerlijk zitten eten en kletsen. zoals altijd werd het tegen half 12 toen hij  weer huiswaarts keerde en bedankt Camiel voor al je uitleg en hulp het was weer super gezellig! Tot snel maar weer.
Nog even via een app gevolgd dat hij veilig thuis kwam en dan gaan we nu ook maar lekker slapen, was leuke dubbele dag en erg vermoeiend, maar ja leven is vermoeiend.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.