Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16okt/150

Kale boel voor nu……….

Het is alweer vrijdag, heerlijk weekend komt eraan en dan weer leuk bezoek en  volgende week weer leuke dingen in vooruitzicht. De nieuwe auto kijken we erg naar uit. Maar goed  vandaag kwam eerst Sjoerd met heerlijke zelfgemaakte  pompoensoep, daar gaan we weer van genieten.  Daarna lekker schoon huisje en ik doe ondertussen de dieren. De gemeente moet de bomen snoeien is alweer 8 jaar geleden, maar het is wel opeens erg kaal en we kijken nu zo bij over buren naar binnen, maar goed ze groeien wel weer aan. Ik zou alleen als ik mocht beslissen het om en om doen dit jaar de oneven bomen en volgend jaar de even, groeit he took niet in elkaar maar is het nog wel groen nu staan er allemaal zielige stompjes. De vogels zitten nu  in de tuinen en vooral bij ons omdat er bomen zijn, dat is wel weer leuk, dus binnenkort maar weer voorraad vetbollen inslaan en ze verwennen, ik kan daar dan weer volop van genieten. Klik op foto voor ware grote, opent in nieuw scherm.

Ik rommel op de pc, doe prijsvragen speel spelletje en uiteraard wat administratie. Ik vind het maar koud dus de kachel toch maar graadje hoger want meer dan 2 truien wil ik ook niet aan hebben,.

De dag is zo om en we maken samen lekker eten en dan voor de buis hangen. Op tijd naar bed want ben wel moe. De herfst en winter periode, donkere dagen, koud, nat  dan kost alles me veel meer moeite en energie. Ik moet dus  rustiger aan doen en meer tijd nemen om mezelf op te laden.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.