Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15okt/150

Nieuwe auto komt eraan!

Het is donderdag en op tijd op, dieren verzorgen en wat rommelen in huisje. Het is koud en nat buiten. Ik speel een spelletje en doe wat prijsvragen.  Chat met Camiel en hij komt zaterdag op bezoek, erg gezellig en veel zin in.  Ik win een leuke prijs bij Honig, een verwenpakket.  Wat zit er in het Honig Groente Verwenpakket?
Honig Groentesoep, Honig Kippensoep, Honig Tomatensoep, Honig Soep Creatie Crème, Groente Verwenners, Honig Groenteschaal, 2 Honig Soep- & Bewaarkommen, Honig Magneet, 100% NL magazine en de Groente Bewaarwijzer. 
Maandag brengen Johannes en Sjoerd samen de BMW weg, einde leasecontract en de nieuwe auto zou komen ergens rond 11 november, maar er kwam vandaag een mail en de auto is er al en volgende week donderdag halen we hem op dan is hij rijklaar. Ben zo blij, want nu zitten we niet bijna 4 weken zonder auto maar nu enkel 3 dagen. Lianno zijn bezoek hoeft niet met taxi en we kunnen hem dan zelf weer halen. Kortom erg blij mee. Spannend nu en we tellen af tot we thuis komen met onze  Renault Grand Scenic!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de avond lekker zitten bellen met moeders en uiteraard gekeken naar het 50e TelevizierRingGala en blij maar vooral trots op Johnny de Mol die wint met zijn programma Syndroom. Hij gaf een super gave speech en blij dat hij wint, want dit is hele mooie televisie gemaakt door hem met de kwetsbare groep en ik geniet er elke week weer van.

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.