Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13okt/150

Eindelijk een mooi compromis voor onze speeltuin!

Vanmorgen op tijd op want  jawel Sjoerd is er weer, heerlijk aan de koffie en bijgepraat en uiteraard schoon huisje. We hebben meteen een afspraak dat Sjoerd even helpt  om Johannes op te halen als hij de BMW heeft ingeleverd maandag. Ik verzorg onze dieren en rommel in huis en vooral pc. De AH komt en dan boodschappen opruimen en tijd voor lunch. Net na de lunch komen de drie ambtenaren, eindelijk zijn ze op locatie en binnen paar minuten krijg ik mijn gelijk en wat hun reden was het is natuurlijk niet slim om gras te gaan zaaien als het aan de andere kant al ligt en daar war het ligt het te verwijderen om tegels erin te leggen. Maar goed nu snapt men eindelijk wat ik bedoelde en  we spreken de planning van ons door en  we zijn eruit. Nu wachten op tekening en dan  de buren erna inlichten. Het was trouwens echt koud buiten brrrrrr. We krijgen nu kleine doeltjes zodat de jongens  kunnen voetballen, aan de andere kant komt een hinkelbaan en twee knikkerpotjes,  de draaimolen blijft staan en er komen boomstronken om te zitten en klimmen. Verder wordt hij rolstoelvriendelijk en komen de bankjes op andere plek. Buurvrouw Olga  en ik zijn trots en blij met de nieuwe oplossing, Olga zij we zijn power vrouwen LOL
De dag is dan ook wel weer bijna om en ik hoef niet naar gemeenteraad nu  en volg die fijn online, bel ook nog met Nienke we hebben wel veel aan elkaar te vertellen en is ook weer erg gezellig.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.