Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12okt/150

Revalidatie bij Reade is begonnen……..

Vanmorgen al vroeg op 7 uur stond ik naast mijn bed. Uiteraard is er eerst koffie dan aankleden en op naar de tandarts. Tja wat is het koud  er staat zelfs dun laagje ijs op auto......teken van winter bah. Bij de tandarts alles in orde, ik heb altijd angst gehad omdat er altijd problemen waren met bovengebit, maar ja nu niet meer is kunstgebit dus angst voor grote deel weg. Mijn tandarts opende 1 december 1980 zijn deuren en ik was zijn eerste patient en we kennen elkaar best goed en er si heel veel gebeurt in de tijd, in december gaan we het even vieren met kop koffie, leuk nu al zin in.
Thuis gekomen even mail checken, gemeente belt YES morgen komen ze langs en dan kunnen we hopelijk de discussie sluiten met een compromis. Half 12 komt de taxi en op naar Amsterdam. We zijn vroeg dus nadat ik me gemeld heb ga ik nog even buiten aan drukke Overtoom een peukje roken en dan eerst gesprek met ergotherapeut en fysiotherapeut. Goed gesprek en duidelijk wat we gaan doen voor nu en beide zal ik 1 uur per week krijgen. Hierna gesprek met de maatschappelijk werkster, ook goed moeilijk alles kort en bondig uit te leggen, maar we gaan ook hier aan de slag en we weten ook waarmee we beginnen en dit zal gebeuren 1 uur in de twee weken.  Na de gesprekken ga ik weer even naar buiten en dan op tijd weer binnen wachten op taxi, maar die is vroeg dus we kunnen direct weer naar huis en ik ben half 5 weer thuis. Moe en dus bestellen we eten, morgen weer zelf koken. We kletsen gezellig bij met elkaar en ik besluit dan spontaan mijn haar maar weer eens kleurtje te geven.
De avond is kort wan tik ben erg moe en morgen komt Sjoerd weer, erg blij mee en ik moet dan dus wel weer op tijd op.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.