Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11okt/150

Echt zondag

Vandaag uitgeslapen en heerlijk erna aan de koffie. We moeten een besluit nemen en dat is een moeilijke en dus zijn we er volop mee bezig, veel praten wegen en afwegen, voor en nadelen  kortom  druk bezig en als er duidelijkheid is horen jullie meer.

Ik zou mee doen aan de bakdag en de koekjes zijn gebakken maar het versieren was drama en dus niet gelukt helaas pindakaas. Bij de inzendingen gekeken en mooie resultaten alleen bij een groot aantal vraag ik me af of nu bezig zijn met bakken of googlen? Maar ok als je op zo'n manier wilt winnen zegt dat meer over  die persoon dan over mensen zoals ik.

Met Twil gebeld was al weer even geleden, gezellig weer bij zitten kletsen.

Verder wat tv gekeken en Johannes moest in de avond bellen voor zijn werk andere kant van de wereld dus  daar was het heel vroeg en hier laat. Het is wel apart je weekend afsluiten met call maar ach het hoort bij zijn werk.
Daarna gaan douchen en zo lekker bed in, morgen begint de revalidatie en de laatste week dat we de BMW nog hebben en dan zijn we tijdje zonder auto, maar er komt een hele mooie nieuwe aan dus leuk vooruit zicht.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.