Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9okt/150

Moe van alles vooral speeltuin

Vannacht weer een slechte nacht...ik denk dat ik erg moe wordt van alles tegelijk.  Vandaag weer overleg met de buurvrouw en nu maar zelf een goede tekening gemaakt, want  van de ambtenaren en de persoon die tekent komt niets. Je kan niet bij buren vragen akkoord te gaan als de tekening niet klopt, maar dat proberen we al uit te leggen sinds april. Daarna samen mail opgesteld en gestuurd naar wethouder en nog voor de buurvrouw thuis was mail retour met mededeling dat hij geen tijd heeft in zijn agenda hiervoor.....nu afwachten  of de ambtenaren wel reageren en de tekening willen aanpassen. Het is weer afwachten .......
De speeltuin is nog steeds een bende want de groenvoorziening kwam dus niet meer terug om de boel die ze op een hoop lieten liggen op te ruimen, alles ligt nu overal. Morgen maar zelf opruimen dan.
Verder rommel ik in huis, doe wat prijsvragen en ben moe...............

11140010_1004696816220417_8567023028384466480_n

Goed nieuws is er ook nog want Reade belde ik sta bovenaan de lijst en maandag is plek en dus begint maandag mijn revalidatie programma. Het gaat eerst om gesprekken met 8 specialisten namelijk revalidatiearts, fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtist, orthopedist maatschappelijkwerk en een psycholoog, hierna wordt behandelplan gemaakt en duurt het maximaal 16 weken. Dus we gaan dan 2 dagen per week op en neer naar Amsterdam.  Het zal niet makkelijk zijn, maar niets in het leven is makkelijk en helemaal niet als je 5 chronische ziektes op een lijn moet krijgen zonder er zelf aan onder door te gaan. We gaan er dus weer flink tegenaan in de hoop dat ik erna weer wat meer kan en beter de boel op orde kan houden.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.