Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7okt/150

Speeltuin tja het gaat maar door

Vandaag kreeg ik dan een mail doorgestuurd met een reactie van de wethouder op de mail van Leefbaar Lelystad en Groen Links Lelystad.  Overleg met buurvrouw en toen heb ik zelf de wethouder  en de andere in een keer beantwoord....het word een beetje eindeloos gebeuren. Ze willen dat je participeert maar alleen als het in hun straatje past...voor de rest is de communicatie erg slecht en begint het een beetje als bezigheidstherapie te voelen. Wij zijn hier best bereid tot compromis maar tjee het bedrijf wat de tekeningen maakt waarmee  wij zelf de buren  moeten voorlichten en mandaat halen zijn schetsen en niet gebaseerd op de werkelijkheid met alle gevolgen van dien. Maar ja dat roep ik ook pas sinds april je betaald een bedrijf  toch niet voor schetsen op  schaal die niet kloppen? Nou ja er is nu weer een mail terug en we wachten weer af.

De rest van de dag lees ik veel en google me suf  en vervolgens spit ik heel het gemeente archief door op zoek naar hou vast en informatie. Ondertussen speel ik spelletje, doe werk in het forum.

In de avond kijken we lekker naar de tv en dan is het weer bedtijd.

De speeltuin is gemaaid maar alles is blijven liggen en de kinderen spelen nu met gemaaid gras....het is een bende eens even zien wat er zal gebeuren.....

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.