Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6okt/150

Zelf poetsen en speeltuin

Zo de laatste week dat Sjoerd er niet is....ik tel af. Uiteraard red ik het wel samen met Johannes en als ik minder hoge eizen stel maar ben altijd blij als het erop zit en Sjoerd er weer is.
Vandaag maar eens getest Swiffer Vloerreiniger en Duster . De duster vind ik heerlijk en werkt snel en handig met de knik voor de hoeken.

De vloerreiniger is mij veel te smal ik waggel heen en weer en kan twee vloerplanken tegelijk doen. Als die dubbele breedte zou hebben zou ik helemaal blij zijn. Maar nu niet echt en hij doet het echt goed trekt alle stof goed aan en ook de kattenharen blijven plakken.
Van de week even vochtige doekjes voor houten vloer halen en kijken of er doekjes zijn voor stenen voer want voor wc en badkamer zou die wel handig zijn veel kleinere ruimtes.
hoe dan ook huisje op orde nu tijd voor koffie

Verder is en de monteur  voor de ventilatie ook dus die is weer schoon en nagekeken en kan weer 2 jaar mee. Daar is weer een mail van de ambtenaren over speeltuin. PFFF Daar waar gemeente Lelystad gemiddeld 6+ weken neemt voor een besluit dien ik als burger het nu binnen 1 week te doen. Even participeren en besluitvormend denken.
Ok op zijn vroegst reageer ik dus inhoudelijk pas 14 oktober. Ik wacht eerst nog wat af....en wil dan zoals aangevraagd eerst op 13 oktober nogmaals de wethouder aanspreken in de gemeenteraad vergadering over dit gebeuren.  Hopelijk dan wat meer geluid uit de partijen in de raad, nu enkel reactie van Leefbaar Lelystad en Groen Links Lelystad. In de mail de nieuwe tekening en ik overleg met de buurvrouw. Nu afwachten of de wethouder nog gaat reageren.

De rest van de dag vliegt voorbij en ik rommel nog op ons forum, speel spelletje en geniet van de dieren. Sinds de nieuwe beplanting zijn de kikkers erg levendig.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.