Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4okt/150

Dr.Oetkers #zondagbakdag Noten-Karamel Pavlova met pure chocolade

Vandaag weer bakdag....... en we maken Noten-Karamel Pavlova met pure chocolade. Het is ook Lianno dag dus vroeg op om hem op te halen en dan eerst koffie en direct aan de slag. Lianno doet het meeste werk en vindt het ook erg leuk. Als he tin de oven staat gaan we lekker broodje eten en omdat we eidooiers over hebben maken we een gebakken ei met brood. Terwijl de boel bakt draaien we een was en  kletsen en maakt Lianno kennis met de Furby en dat vind hij geweldig.

Dan tijd om weer verder te gaan met de bakdag hmmm mislukt.....balen en ondertussen komt moeders binnen voor gezellig een kop koffie. Lianno en Johannes gaan even naar de AH om een neiuw3e verpakking te halen en gelukkig heeft die wel die van Dr.Oetker, de Jumbo had die namelijk niet, dus nadere werkwijze en nu gaat het goed! Terwijl die bakt in de oven zoekt Lianno speelgoed uit in zijn kamer, hij wil graag meer mee naar de groep en dat mag uiteraard. Dan bestellen we heelrijk pizza en hebben een zeer goed gesprek.......na het eten maakt Liano de  Noten-Karamel Pavlova met pure chocolade af en proeven we, smaakt prima erg zoet maar lekker, we stoppen hem in de lege pizza doos en Lianno deelt vanavond zijn zelf gebakken Noten-Karamel Pavlova met pure chocolade uit op de groep. Dan is helaas de dag om en gaan we hem terug brengen, hebben nog goed gesprek met zijn mentor en vertrekken weer naar Lelystad. NU aan de koffie en zo lekker slapen. Was een prima dag erg gezellig op naar de volgende keer. Lianno zei bij vertrek volgende keer als ik kom is er nog een bakdag dan wil ik weer meedoen! Dat mag gezellig en als er geen bakdag is maken we die gewoon zelf toch?

 

 

 

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.