Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3okt/150

Nieuwe inrichting kikkerbak

Vanmorgen op bed gelegen, was te moe dus was beetje laat op, maar ondanks dat toch moed verzamelt en op naar Almere. Even naar het tuincentrum Almeerplant.  Het is lekker weer en het is altijd wel leuk daar. We hebben allerlei bromelia's gekocht voor de kikkerbak. Nu zit er een deel varen in en dat moet eruit en gevuld worden met bromelia's en mos. We vinden snel wat we willen en gaan weer naar huis. Broodje eten end an ga ik beginnen met oude spul eruit halen en Johannes helpt, normaal doet Johannes het maar ik wil heel graag zelf ook een keer wat proberen en het kost me heel veel moeite maar het is wel gelukt. Al direct komen de kikkers kijken en ik zie twee hele kleine  nakweek rond huppen, ze zijn moeilijk te zien klein en bruin. De kikkers beginnen direct met balten (geluid dat klinkt al kanarie gezang) en dus ze zijn tevreden, alle planten bezet met een kikker lol het is mooi. Johannes hersteld de waterloop en maakt er leuk bruggetjes over met mos en ook een eiland met mos in het water, beide zijden naar beneden (het water in dus) een stukje schors. En zie nu  klaar en mooi. We hebben de oude mistmaker er ook weer in en nu kunnen we het mistig maken kortom erg tevreden met nieuwe look.  Naast de kleintjes ligt er ook nog kikkerdril, maar of dat nog in orde is ik vrees van niet, maar ze hebben nu weer een mooie bak en we gaan het dus wel zien.
De dag is dan bijna om nog wat tv en internet en genieten van de bak en we gaan op tijd naar bed, morgen vroeg op en Lianno halen.

Voor originele grote foto's klik erop opent in nieuw scherm!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.