Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2okt/150

Vrijdag en bijna weekend!

Vannacht slecht geslapen er spookt van alles door mijn hoofd over de avond van gisteren en dat heb ik vannacht op een rij gezet en ik ben niet eens met hoe de dingen zijn gegaan en blij dat ik aangegeven heb  dat ik niet direct akkoord  ging want ik ga dus niet akkoord met  wat men nu wil...ik wil serieus genomen worden en ook hou ik er niet van onder druk in een split second te moeten beslissen. Kortom korte acht dus met alle gevolgen van dien. Het is vandaag lekker zonnig en dus de deur weer even open kunnen zetten. De dagelijkse dingen gedaan zoals huisje, dieren en  op internet spelletje en prijsvragen. Ik heb telefonisch overleg gehad met de fractievoorzitters van GroenLinks en Leefbaar Lelystad en we nemen weer een nieuwe stap, want ik wil niet dat er al gesloopt wordt terwijl er nog druk wordt geprobeerd een oplossing te vinden van onze kant. Ik vrees dat ik volgende week kan posten dat dit wel is gebeurt, maar ga nu eerst proberen dat tegen te houden met hulp van  GroenLinks en Leefbaar Lelystad. We zullen het zien wordt wel weer vervolgd. De dag vliegt echt om e in de avond nog wat tv en dan vroeg op bed.......

o

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.