Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1okt/150

De dag van de informatieavond over onze speeltuin

Vandaag de dagelijkse dingen gedaan en beetje rust  gehouden want ik moet natuurlijk nog weg in de avond. Overdag gesproken met voogd Lianno en ook zijn mentor. Later ook met Lianno zelf gebeld dat was weer even gezellig en zondag halen we hem op en wil hij graag mee helpen met de zondagbakdag actie en  ook pizza eten en dat wordt allemaal geregeld.
We eten simpel vandaag soepje en broodje. Dan halen we de buuf op die met ons samen naar de infoavond gaat. Het is even zoeken maar we hebben het gevonden, snap niet dat dit niet gewoon in een MFA gedan wordt, veel beter te vinden, maar ja als je brief van de gemeente ook  tikfout doet in adres  Pouwenburg ipv Pauwenburg dan weet ook mijn navigatie het niet meer.  Het is niet druk 4 mensen van gemeente en  3 bewoners end an uiteraard wij drietjes. Van de andere 3 is er een nog uit onze wijk en die zit ook in werkgroep. Het is een vreemde avond, men  is kortaf en niet duidelijk, komt men halve waarheden en eigenlijk willen ze gewoon verder waar ze gebleven zijn, maar dat lukt niet omdat wij er zijn en wij zijn  in begin proces uitgesloten  en lopen dus wat achter in het proces. Ons voorstel wordt dit direct verworpen kan niet vanwege veiligheid eisen, juridische blabla en dan uiteindelijk oud beleid...nou als je het mij vraagt onwil is hoofdzaak, maar ok ik besluit maar te zwijgen en niet in te gaan om a la minuut in te stemmen of af te wijzen en  we praten over indeling en er komt nu een nieuwe tekening, die mogen wij keuren, dan adviescommissie en vervolgens  mogen wij bij buren gaan vragen wat ze vinden om zo mandaat te krijgen van de meerderheid. Op mijn verzoek om n=nog geen stappen te ondernamen tot slopen klinkt een negatief antwoord, kan niet want er wachten andere op spullen uit jullie speeltuin en ik kan niet langer wachten. Nou leve participeren je mag praten en doen maar ondertussen wil men toch de boel slopen en waar valt dan nog over te praten als het weg is is het weg...........nou ja het zal allemaal welen we gaan naar huis praten nog na met buurvrouw en ik ga er nu achtje over slapen en morgen zien we wel verder...........erg vermoeiend maar ik  geef niet op!

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.