Een gewone maandag………….

Maandag en tjonge ik was al wakker om  ff half 7. Lekker koffie en rustig de dag beginnen. Ik doe mijn dagelijkse dingen  zoals dieren, huisje, spelletje en prijsvragen. Ik heb het continu koud, koud van uit het lijf zelf erg naar maar weinig aan te doen. Ik kreeg een win mail waar ik erg blij van wordt en zeker nu ik het altijd koud heb. Gewonnen een Marc O’Polo deken gebreide deken van katoen € 89,95 Lekker zal vast warm zijn!

Het volgende mailtje …………………….

Beste Ambassadeur lelystadse,
Berg de stofdoeken en stofzuiger maar op want jij bent geselecteerd om Swiffer uit te proberen en bekend te maken bij vrienden, familie en collega’s!
Het Swiffer startpakket…
… komt jouw kant op! Hierin zit de Swiffer Vloerreiniger en Duster voor jou, en kortingsbonnen en Dusters om uit te delen in jouw omgeving.

 

 

 

 

 

 

Zo en ook daar heb ik wel zin in, zeker nu Kuifje zo verhaard en ik ben benieuwd of dit handig is voor mij. We gaan het binnenkort zien en proberen. Sjoerd is er over 2 weken ook gelukkig weer en wie weet vindt hij het ook wel handig. Verder ben ik weer druk geweest ivm speeltuinbeleid van Lelystad en voorstel is geschreven nu kijken of de buuf het  goed vindt en dan indienen en weer afwachten.
Samen met Johannes lekker gekookt en samen gegeten voor de buis. De avond is zo om wan tik wil op tijd slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Gewonnen, Testpanel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie