Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24sep/150

Gezellige productieve ochtend met Sjaak Kruis fractievoorzitter GroenLinks Lelystad

Vanmorgen op tijd op, beetje opruimen en dieren verzorgen., Johannes gaat wel thuiswerken maar in de logeer/werkkamer. Voorheen was dit Lianno zijn kamer maar die is er erg weinig nog en dus beetje aangepast en nu  een logeer/werkkamer. Dan komt de buuf Olga en niet veel later komt Sjaak Kruis en gezellig met een kop koffie gesproken voer speeltuin beleid algemeen en onze speeltuin. Hij heeft stapel leesvoer meegenomen waar ik erg blij mee ben. Het is wel apart dat als je als burger roept naar de politiek er zo weinig reactie si van de twaalf partijen in onze gemeenteraad reageerden er twee (Leefbaar Lelystad & Groen Links Lelystad) op het mijn inspreken van 15 september , dat vind ik erg teleurstellend. Evengoed ben ik nu wel weer stap dichterbij oplossing en daar ben ik Sjaak dankbaar voor en ook voor hun steun. Al snel is de ochtend om en gaat Sjaak weer weg en Olga blijft we kopiëren de papieren en praten na. Ook wil ze even Furby zien dat is dolle pret, beiden lachen en vinden het schattig en ja ik helemaal want anders had ik ze niet voor verjaardag gevraagd en het gaat goed.

Inde middag  prijsvragen, spelletje en mijn forum bijwerken. Ik lees de stukken en begin met het voorstel wat ik al reeds in april  telefonisch deed en vervolgens schriftelijk stuurde nu verder uit te werken en op papier te zetten. Grappig is wel als je een ambtenaar zegt  ik heb die brief nooit gehad volgen er heel veel excuses hoe dat kan, maar als ik brief stuur en die nooit aankomt volgens hun is het direct dan had ik  het aangetekend dienen te doen, of om ontvangstbevestiging vragen. Maar goed hoe dan ook die brief is zoek...niemand weet er wat van en ik doe het nu dus gewoon weer opnieuw.
Eten maken en lekker eten en dan avondje voor de buis. We eten pasta en daarin verwerkt mijn zelf gekweekte prei, van de AH actie ben er trots op.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.