Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23sep/150

Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.

Goed afgelopen nacht drama met slapen, koud, kramp, pijn en lang wakker liggen. Lekker vechten met lijf en die wint helaas dan altijd. De morgen dus maar op bed blijven liggen compleet uitgeput van de nacht. Want pijn vreet energie en dat moet je dan wel weer aanmaken. Na opstaan koffie en  broodje. De zon schijnt en het is heerlijk buiten. Ik ga weer aan de slag voor speeltuin en schrijf f de buren een brief en stop er informatie bij, eigenlijk moet gemeente dit doen, maar dit is tot nu toe niet gelukt dus doe ik het nu maar zelf. Als ik het af heb rij ik lekker in de zon rustig rondje en praat met diverse buren en bezorg gelijk de brieven. Krijg al direct reactie en alter meer via de mail, dat doet goed.  Thuis gekomen nog wat meer uitzoeken en nalezen want morgen komt Sjaak Kruis, fractievoorzitter Groen Links Lelystad om te praten  hoe en wat speeltuin beleid. Dan is de middag ook weer om. Zowel Johannes als ik zijn een Facebook pel zat en stoppen er dus mee, ruimen direct onze Facebook en dat kost ook weer hoop tijd, maar is wel gedaan.  Ik ga douchen en kijk nog wat actualiteiten programma's in bed te moe om op te blijven.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.