Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22sep/150

Gezellige verjaardag!

Vanmorgen op tijd op, lekker aan de koffie. Al snel werd er taart bezorg en kreeg ik mooie bloemen van tante Cockey, Johannes heeft dat voor haar geregeld.  Al snel komt Twil, heel gezellig aan de koffie en taart, spelen samen op iPad en hebben lol.  Dan gaat de bel en is Mieke er opeens, wow! Zo gaaf heb haar al lang niet meer gezien en vind dit echt super leuk, krijg ook nog een mooie grote pot chrysant.  Dan lunchtijd lekker broodje en dan komen moeders en Tloes ook. Ondertussen bellen de oude buurtjes, Ina en Pietje. Heel gezellig allemaal en Johannes was gezellig vrij. Tloers, Twil, Moeders en ik spelen allemaal Hay Day dus we aten een tijdje met zijn allen tegelijk te spelen en hielpen elkaar keker op weg erg gezellig. Dan komt de post en krijgt ik de goede furby's echt super leuk dus meteen proberen en we hebben allemaal lol er om. De andere kon ik niet ruilen, maar dat geeft niet die krijgen wel nieuw adres en Furbny Starry Night woont nu bij mijn moeder. De nieuwe zijn echt leuk, ik heb direct al een ei en een baby en ik vind het erg schattig. We eten gezellig een patatje met snack en na het eten gaat Twil naar huis en de moeders ook. Het was ondanks dat ik er weinig zin in had wel een feestelijke stemming en ik ben erg verwend met cadeautjes. Iedereen heel er bedankt voor alle felicitaties op forum, fb en sms, WA en echte kaarten, erg blij mee. Het maakt het toch een feestelijke dag en nu op naar  46-92! Bedankt!

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.