Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18sep/150

Een vrouwtje van Reuzen Madagscar daggekko is overleden

Vrijdag bijna weekend......ht is mooi weer en ik ga even met scootmobiel naar de Jumbo boodschappen doen voor de bak challenge. Onderweg haal ik meteen heerlijke haring. De zon is nog lekker warm. Het rijden is moeilijk en kost me veel energie en als dank levert het veel pijn op in elleboog, tennisarm/golfarm. OK was dus niet zo slim om t doen maar is gedaan en nu gewoon doorgaan. Verder een gewone dag en die vliegt om.
Als we de reptielen gaan verzorgen zien we  dat het vrouwtje van Reuzen Madagscar daggekko is overleden, dit zagen we helaas al aankomen. Het vervellen ging niet goed en we hebben gedaan wat we konden om haar te helpen, maar het heeft niet mogen baten. Het is triest, maar dat is wel een feit als je reptiel ziek wordt is er vaak weinig te doen. In dit geval bleef het oude vel op de pootjes zitten waardoor ze niet meer kon klimmen en  alleen op de grond leefde......in de natuur een ramp en heir gelukkig geen vijanden maar toch een slechte afloop. Nu hebben we nog een man en  twee dames. De dame  heeft ons wel een mooi jong gegeven en daar zijn we nog steeds erg blij mee, die groeit hard en is gezond!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.