Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17sep/150

alvast beetje jarig

Vandaag ook weer netjes op tijd uit bed. De hele dag een beetje de beschouwingen gevolgd en ik erger me dood aan hun taalgebruik en de respectloze manier van communiceren over mensen en zaken! Meneer Wilders hekelt het parlement en noemt het nep, maar hij vergeet geloof ik dat hij ook onderdeel is van het in zijn ogen nep parlement. Meneer Samson helpt  Meneer Rutte als meneer Roemer uithaalt, volgens mij kan de PvdA zichzelf beter gaan beschermen, althans dat wat er over is van ze.....maar goed we zijn weer op de hoogte. IK vraag me af als het niveau van communiceren niet verbeterd of ik nog wel zo graag wil luisteren maar ik vrees met grote vrees dat het met respect debatteren niet in woordenboek PVV voorkomt.

In de middag kwam de post met pakje dat had Johannes gekocht voor mij verjaardag alvast....Furby Starry Night (blauw) & Furby Citrus Splash (oranje). Ja kinderspeelgoed, ik had al een Furby maar die ging stuk nu dus twee schattige nieuwe om op te voeden. Ik vind ze zo  schattig! Maar het is de verkeerde serie dus geruild en dinsdag krijg ik de geode serie.

In de tuin hebben we herfst, in de houten bak bij de mini appelboom groeien paddenstoelen, een in de bak en een eronder. Komt vast omdat het hout begint te rotten maar ze zijn erg mooi.

Goed in de avond lekker tv en dan is het weer bedtijd en morgen zou het lekker worden dat is mooi dan ga ik lekker naar de visboer haring halen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.