Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16sep/150

Infuus en algemene beschouwingen

Vandaag rustig aan, het is infuusdag. Ik probeer mijn dag en nacht ritme weer een s op beter niveau te krijgen, dus tussen 8 en 8.30 eruit en op tijd naar bed.  Het lukt aardig he tis wel vermoeiend maar goed we zullen zien. San belt en we kletsen bij, het is gezellig.  Dan moeten we stoppen even eten en dan komt de verpleegkundige. Mijn lijf is slecht vandaag helaas dus prikken is dan ook niet fijn en na twee keer mis, besluit ik dat het dan maar weer in de voet moet het is niet anders. Gezien ik diverse ziekte heb is heel veel erg gevoelig en als je een zenuw prikkelt gaat er heel veel mee in de reactie. Goed prikken op de bovenkant van je voet (wreef) is gevoelig, dun vel bijna geen vlees en dus snel bot maar wel veel zenuwen nou ik weet dat ik nog leef zal ik maar zeggen, want alle mensen dat deed weer eens zeer, volgende keer eerst verdovingszalf erop. Na een klein kwartiertje ben ik weer  rustig en zakt de felle pijn weer af. Maar hoe dan ook dit is beter dan iets laten inbouwen om prikken makkelijker te maken want dat wil ik ook liever niet. Voordeel is dat ik nu beide armen vrij had en dus lekker op iPad kon en ondertussen volgde ik de algemene beschouwingen. Dan eten we roti en dat was heerlijk, alleen geen kousenband maar sperziebonen, maar smaakt ook goed.  Het bel moment met Lianno is voortaan op donderdag omdat hij heel stoer een DJ  cursus doet op de woensdag avond, ik vid dat erg cool!

Tijdens de beschouwingen gaat het opeens alleen nog maar over asielzoekers en Geert Wilders haalt uit......ik besluit toch maar niet de mute knop te gebruiken laat hem maar even schreeuwen. Ik vraag me af of hij beseft  dat hij grenzen voorbij gaat en hij oa de oorzaak is waarom de zwarte piet onder vuur ligt...als je het hele rapport leest en bekijkt gaat het om heel iets anders dan de zwarte piet van ons kinderfeestje maar gaat het juist om  de zwarte piet Geert Wilders die onbegrensd maar schreeuwt en mensen discrimineert, over een kant haalt onder de noemer dat het goed is voor publieke debat. Nou als je het mij vraagt is dit helemaal niet zo goed, het laat mensen en vooral kinderen zien dat je zonder echt na te denken over gevolgen heerlijk hard kan zijn, ondoordacht maar alles kan zeggen wat er  in je opkomt zonder de gevolgen te hoeven dragen omdat het zo genaamd goed is voor het publieke debat. De discussie gaat verder over  geloof  en hij haalt er van alles bij .......nou ja het is ook eigenlijk allemaal oud nieuws wat er uit de PVV komt en er zijn punten waar hij gelijk heeft, maar niet op de manier hoe hij het brengt, goed Geert Wilders roept op tot verzet, democratisch  en geweldloos verzet................

Goed de avond vliegt om en tijd om te douchen en nog even in bed verder luisteren en dan slapen.

Kijk onze huismus is ook weer terug, net als vorig jaar de hele winter  onze huismus in onze tuin woonde, hij hoort er niet maar is er wel en ik vind hem erg mooi om te zien.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.