Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15sep/150

Prinsjesdag 2015

Vandaag derde dinsdag in september en gelukkig niet op mijn verjaardag. Gisteren  me rot zitten ergeren aan het 8e debat van Martin van Rijn. Vandaag de troonrede en ik kijk dat altijd  voor de buis, heerlijk al die mensen die langs de route staan. En nu ook prinses Beatrix, echte moederliefde!

Dan uiteraard napraten en de miljoenen nota....ik snap niet waarom men in een feesttemming is men heeft zoveel kapot bezuinigd en nu komt er een peulenschil terug  voor ouderen oa en men  springt gat in de lucht. Vanaf morgen de algemene beschouwingen en ik vrees dat er heel veel geschreeuw komt van Wilders maar gelukkig heb ik een mute knop op de tv.  Waarom onze minister Duijsebloem zoveel lol heeft met koffertje terwijl men zegt dat we nuchter dienen te blijven....geen idee maar het zal wel  besmettelijk zijn  alles weg lachen net als Mark Rutte doet.
We eten vroeg want in de avond ga ik naar stadhuis en spreek ik de gemeenteraad toe, ik uit het ongenoegen over het beleid van speeltuinen en vooral de communicatie. Ik heb via mail een uitgebreide tekst gestuurd omdat ik  in dat stuk met naam en toenaam ambtenaren en buren benoem wil ik dat niet openbaar doen. Het gaat goed en nu afwachten wanner en of ik antwoord krijg op mijn vragen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.