Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12sep/150

Dagje Orchideeën Hoeve met Jos

Vanmorgen weer op tijd op en na de koffie en ontbijt in de auto op weg naar Jos en dan samen naar de Orchideeën Hoeve. Ik ben zo blij met onze jaarkaart, he tis er elke keer weer anders. Nu zitten er nieuwe aapjes Roodbuiktamarins. Goed we waren mooi vroeg dus eerst koffie/thee en een heerlijke lunch. Johannes en Jos gingen voor uitsmijter ham/kaas en ik naam broodje kroket.  Daarna naar binnen en genieten van de mooie  bloemen en planten en vooral in de Tropische tuin waar ook de aapjes zitten. Er zitten nu nieuwe aapjes Roodbuiktamarins, maar ook de Witoorpenseelaapjes lieten zich horen en goed zien. Het was genieten. Daarna door naar de vogels............heerlijk en zo lief en hongerig. Dat was wederom erg gezellig. Pauze en dus even wat drinken op terrasje en vervolgens uiteraard uitgebreid genoten van de vlindertuin. Helaas waren de reptielen in exporuimte en die was dicht, nou ja volgende keer weer. Daarna gezellig weer terug naar huis en uiteraard Jos netjes thuis afgezet. Bedankt Jos was super gezellig.  Hieronder de foto's en twee filmpjes van de nieuwe aapjes  Roodbuiktamarins.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.