Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9sep/150

Vandaag 9 jaar getrouwd!

Vandaag 9 jaar geleden traden Johannes en ik in het huwelijk te Dronten. Lianno (5) speelde een grote rol tijdens ons huwelijk hij sloeg de hamer (heel hard, want moest van ambtenaar) waarmee hij het huwelijk officieel maakte en iedereen in de zaal heel hard begon te lachen, zo hard LOL. Lianno droeg de ringen...de kleine kanjer! (nu is hij alweer 14)
Na weken van regen een zeer zonnige en onvergetelijke dagen. We liepen over het plein van stadhuis naar hotel verderop, met al onze gasten achter ons aan en mensen op het plein die klapte en juichten terwijl ze genoten van de zon en hun drankje. Het was een hele mooie dag, één de ik nooit zal vergeten! Nu 9 jaar verder, veel meegemaakt goed en slecht, erg gelukkig en blij met de liefde van mijn leven........mijn maatje, vriendje, man mijn alles! LOVE YOU!
De groepsfoto heel veel mensen wie herkent zichzelf nog?

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.